tablighat1

پاک کردن خودکار User Profile های قدیمی از طریق Policy


%d9%be%d8%a7%da%a9-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86-%d8%ae%d9%88%d8%af%da%a9%d8%a7%d8%b1-user-profile-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%82%d8%af%db%8c%d9%85%db%8c-%d8%a7%d8%b2-%d8%b7%d8%b1%db%8c%d9%82-policy

هنگامی که شما در ویندوز لاگ آن می کنید، برای شما یه فولدری با نام کاربری خودتان ایجاد می شود که حاوی اطلاعات شخصی شما است. این اطلاعات به این دلیل ذخیره می شوند که هنگامی که سری بعد قصد لاگ آن کردن دارید، اطلاعات شخصی شما به راحتی در دسترسی قرار بگیرد. بنابراین اگر با یک اکانت حتی یک بار هم Logon کنید، اطلاعات شما برای همیشه ذخیره خواهد شد.

این موضوع مشکلاتی از قبیل پر شدن فضای هارد و همچنین کند شدن فرایند لاگ آن کردن را ایجاد می کند. برای حل این مشکل، در ویندوز ویستا به بعد، می توانید از یک گزینه ی کاربردی در Group Policy استفاده کنید که به کمک آن می توانید مشخص کنید اطلاعات User Profile بعد از یک مدت مشخص، اگر استفاده ای از آن نشد پاک شود.

به این صورت کاربرانی که همیشه از یک کامپیوتر استفاده می کنند، هیچ وقت دچار مشکل نخواهند شد و همیشه به فایل های خود دسترسی خواهند داشت. در صورتی که اگر کاربری با فاصله ی زمانی طولانی لاگ آن کند، بعد از مدتی اطلاعاتش پاک خواهد شد.

ادامه مطلب »

برچسب ها:,
ارسال شده در ترفند و آموزش مديريت شبكه, ترفند و آموزش ويندوز | بدون نظر »



 صفحه 1 از 1  1